Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här tilltugget kommer garanterat att bli festens snackis. Mjuk chokladkräm på toppen av spröda salta potatischips plus en liten bit apelsin. Våga prova!
Hacka och smält chokladen i vattenbad.
Dra av hela kastrullen med vatten och allt från värmen. Rör i grädden lite i taget.
Lyft av skålen med choklad från vattenbadet och fortsätt att röra i chokladen ytterligare några minuter.
Rör i apelsinskalet, låt svalna och rör gärna om i chokladkrämen några gånger medan den svalnar.
Vid servering: Skär apelsinskivan i pyttesmå bitar. Lägg ut chipsen på ett fat, spritsa på lite choklad och lägg på en liten apelsinbit.
Recept från Mitt kök