Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 18g
Kolhydrater: 35g
Recept på potatisbullar med rökt lax och gräddig spenat. Enkelt, snabblagat och supergott med potatisbullar som uppgraderats med rökt lax och dill.
Skala och finhacka löken. Stek den mjuk i 1/2 msk smör ca 3 min. Låt svalna. Skala potatisen. Riv den grovt och lägg i en skål.
Blanda ner löken. Skär laxen i cm-stora bitar och blanda ner dem samt dill, 1 tsk salt och ägg.
Forma jämnstora platta biffar. Stek dem på lite över medelvärme i 2 msk smör ca 3 min på varje sida.
Spenat: Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1 msk saft. Fräs spenat och citronskal i 1/2 msk smör ca 2 min. Tillsätt citronsaft och grädde samt majsstärkelsen utrörd i lite kallt vatten. Låt puttra ca 2 min. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.