Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Skala och riv potatis och rotfrukter på den grova rivskivan i matberedaren eller på rivjärnet.
Fräs potatis och rotfrukter i smör och rapsolja i en stor stekpanna på medelvärme tills de är mjuka, cirka 10 minuter. Rör om hela tiden. Smaksätt
med örtsalt och svartpeppar.
Blanda lingon, päron, sirap, citronsaft och skal med rosmarin till en salsa i en
skål. Smaka av med salt och peppar.
Skär eller klipp bort svålen på stekfläsket. Stek skivorna i stekpanna på båda
sidor tills det får vacker färg. Låt det rinna av på hushållspapper innan serveringen. Servera rotfruktsfräset med lingon och strö över timjan.
Recept från Mitt kök