Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 28g
Kolhydrater: 45g
Recept på potatis- och räksallad med caesarsmak. Snabbfixat av gårdagens kokta potatis och caesarsalladsmix. Mixen finns av olika märken och innehåller, förutom sallad, sås, krutonger och parmesanpulver.
Låt räkorna rinna av eller tina dem om de är frysta. Skär potatisen i mindre bitar. Blanda den med caesardressing, parmesan från påsen och 1 msk olja. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Ansa och skär rädisorna i fjärdedelar. Skölj citronen i ljummet vatten och skär den i klyftor.
Fördela salladen på ett fat. Toppa med potatis, räkor och rädisor. Strö över krutonger och flagad parmesan. Servera med citron.