Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pösig omelett med ost är en riktigt fluffig omelett med ost som vänds försiktigt i pannan eller steks färdig i ugnen för att få en frasig yta.
Sätt ugnen på 250°. Dela äggen i vitor och gulor. Vispa äggvitorna till ett fast skum. Rör samman äggulorna med vatten och salt. Blanda ner äggvitorna i äggulorna, vänd försiktigt med stora tag tills allt är blandat.
Hetta upp en ugnssäker stekpanna med smör och sänk till medelvärme. Häll ner smeten och stek ca 4 min.
Strö ost på omeletten och ställ stekpannan i ugnen 1–2 min. Lägg upp omeletten, servera med sparris och tomater. Strö på groddar.