Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
LCHF-pizza! Gör småpizzor av portobellosvampar och toppa med skinka och ost. Perfekta som tilltugg eller förrätt. Servera gärna med rucolasallad.
Portobellopizza: Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg svamparna med hattarna neråt på en plåt med bakplåtspapper.
Skär skinkan i bitar och fördela över svamparna.
Skiva tomaterna, strimla purjolöken och lägg det på svamparna.
Strö över mozzarellan och lägg på basilikablad.
Sätt in plåten mitt i ugnen i 12–15 minuter.
Ta ut plåten ur ugnen och ringla över olivolja. Strö över flingsalt och peppar och garnera med basilika.
Servering: Servera portobellopizzan med rucolasallad om du vill.
Recept från Mitt kök