Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Brieost och rosmarin är mycket gott i paj. Servera med en klick fikonmarmelad.
Lägg smördegen på mjölat bakbord och kavla den så att så att den är kvadratisk. Skär ut 9 stycken rutor, cirka 9 x 9 centimeter. Lägg dem i smorda formar.
Skär brieosten i tunna skivor och lägg dem i pajskalen.
Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke. Fördela äggstanningen i formarna och strö på rosmarin. Grädda minipajerna i ugn, 200 grader, cirka 25 minuter. Täck eventuellt med bakplåtspapper så att de inte får för mycket färg. Servera pajerna med rosmarinkvistar och fikonmarmelad.
Recept från Mitt kök