


Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Matig svampburgare med hemgjord tryffelmajonnäs. Det är superenkelt att grilla hela portabellosvampar.
Picklad gurka: Koka ättika, socker och vatten till en lag ca 2 min, låt svalna något. Hyvla gurkan tunt, gärna på mandolin eller med en osthyvel. Lägg gurkan i lagen. Låt dra ca 20 min.
Tryffelmajonnäs: Lägg äggulorna i en bunke och tillsätt oljan droppvis under vispning. Smaka av med tryffelolja och krydda med salt.
Pensla svampen med olja på båda sidor och grilla ca 3 min på varje sida. Halvera och kärna ur paprikan. Grilla den på båda sidor tills den fått fin färg. Skär paprikan i fyra bitar.
Pensla bröden med uppvispad äggvita och strö över fröna. Lägg burgarna i hamburgerbröd med sallad, tryffelmajonnäs, picklad gurka och paprika.