Recept & styling Caroline Hofberg foto Ove Lindfors
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på portabelloburgare. Smakrik vegoburgare med svamp, getost och grillad paprika. Om du inte hittar riktigt stora portabellosvampar, lägg ett par mindre på varje bröd i stället.
Mosa ihop ost och yoghurt. Blanda i oliver och smaka av med salt och peppar.
Gnid in svamparna med olivolja, salt och peppar. Grilla dem över glöd på båda sidor tills de är mjuka.
Grilla brödet. Gnid in det med en delad vitlöksklyfta och droppa på lite olivolja.
Lägg salladsblad, skivad tomat och svamp på brödet. Toppa med getostkräm, strimlad grillad paprika, salladslök och en timjankvist.
Recept & styling Caroline Hofberg foto Ove Lindfors
Recept från Mitt kök