Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krämigt och gott! En fräsch avokadosallad med räkor och pocherat ägg.
Vispa ihop äggula, senap och vinäger. Vispa droppvis in olja till en krämig majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
Koka upp vatten, salt och ättika.
Knäck äggen i en kopp. Låt vattnet sjuda och rör upp en vivel i vattnet med en sked. Stjälp ned ägget i virveln.
Låt sjuda 3 minuter. Lyft upp med hålslev och lägg i kallt vatten för att avstanna kokningen.
Skala och tärna gurkan. Gröp ur och tärna avokadon. Skiva rädisorna.
Varva grönsaker och räkor i glas. Salta och peppra.
Servera med pocherat ägg, majonnäs och en citronklyfta. Toppa med gräslök.
Recept från Mitt kök