Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Plommonsallad med päron och ädelost

En vacker sommarsallad där frukten kan bytas ut till annan favoritfrukt eller bär, till exempel körsbär, vindruvor eller hallon. Anpassa efter smak och säsong.

Plommonsallad med päron och ädelost
Plommonsallad med päron och ädelost
Plommonsallad med päron och ädelost
MARTIN SKREDSVIK

Ingredienser

  • 100 gsallad- blandad
  • 45plommon
  • 2päron
  • 150ädelost
  • 1 dlvalnötter
  • balsamicokräm

Gör så här

  1. Lägg upp salladen på ett stort fat.

  2. Dela, kärna ur och skär frukten i fina klyftor. Lägg på salladen tillsammans med smulad ost och valnötter.

  3. Avsluta med att ringla på balsamicokräm.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök