Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Plommonkompott med rödvin

Plommonkompott med rödvin
Plommonkompott med rödvin
Plommonkompott med rödvin
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 400 gplommon
  • 15 clvin- kraftigt rött
  • 1 dlsocker
  • 2 stcitronskivor
  • 4 stapelsinskivor

Gör så här

  1. Dela plommonen på mitten och kärna ur dem.

  2. Lägg alla ingredienser i en kastrull och koka upp, låt koka 5 minuter.

  3. Ställ svalt några timmar. Ta bort apelsin- och citronskivorna innan servering.

  4. Garnera med citronbitar och servera gärna kompotten med en klick grädde eller vaniljglass.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök