Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Plommonglaze

Koka en plommonglaze och använd till f­läskkött eller kyckling som ska ugnsstekas eller grillas.

Plommonglaze
Plommonglaze
Plommonglaze
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 200 gplommon
  • 0,5 dlsoja
  • 1gul lök
  • 1 klyftavitlök
  • 0,5 dlhonung
  • 0,5 dlchilisås
  • 1 mskdijonsenap

Gör så här

  1. Fräs finhackad gul lök och vitlök mjuk i olja. Kärna ur och mixa plommonen. Blanda ner dem i löken.

  2. Tillsätt resten av ingredienserna. Salta och peppra. Låt sjuda i 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök