Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Stek plättarna gyllenbruna på båda sidor. Servera med rabarberkompott, vispgrädde och jordgubbar.
Plättar: Vispa ihop ägg, kokosmjölk, vispgrädde och fiberhusk.
Vispa i mandelmjöl, salt och vaniljpulver. Låt smeten svälla 6-7 minuter.
Smält lite smör i en plättlagg och stek plättarna gyllenbruna på båda sidor.
Rabarberkompott: Skiva rabarbern i tunna skivor och lägg skivorna i en kastrull.
Häll på vattnet och koka upp, sjud ett par minuter. Rör om och tillsätt sötströ och vaniljpulver. Koka upp. Dra av från värmen och låt svalna.
Servera plättarna med rabarberkompott och vispad grädde. Garnera med jordgubbar.
Recept från Mitt kök