Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Någon form av charkuterier brukar vara vanligt på pizzor, men så här års känns det helt rätt att toppa pizzan med lammfärs. Det är en spännande och mer annorlunda fyllning.
Gör pizzadegen enligt grundreceptet. Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 275 grader.
Låt tomaterna rinna av genom en sil och krossa dem med handen.
Blanda färs, äggulor, ströbröd, örtkryddor och salt. Skiva mozzarellan. Klyfta äpplena.
Fördela tomater, köttfärs, mozzarella och äpplen på pizzorna. Droppa över olivolja och dra några varv med pepparkvarnen.
Grädda i mitten av ugnen cirka 12 minuter.
Recept från Mitt kök