Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En pizza som har allt; sött, salt och choklad! Servera med vaniljglass.
Blanda ihop alla ingredienser till degen i en matberedare. Arbeta degen 7–8 min. Lägg den i en plastlåda med lock eller i en plastpåse. Knyt ihop påsen men lämna lite luft så att degen får plats att expandera. Lägg in degen i kylen ca 12 timmar.
Sätt ugnen på 250°. Hacka chokladen.
Dela degen i två bitar. Kavla eller tryck ut degbitarna till rundlar, ca 5 mm tjocka. Lägg dem på en mjölad plåt eller på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut nötkräm på pizzorna. Lägg på hallon och choklad.
Grädda pizzorna mitt i ugnen tills det fått fin färg 6–7 min. Ringla över dulce de leche och strö över flingsalt. Servera med vaniljglass.