Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pizza med bresaola, rucola & parmesan

En klassisk, Italiensk pizza med riktigt tunt skivat, torkat nötkött. 

Pizza med bresaola, rucola & parmesan
Pizza med bresaola, rucola & parmesan
Pizza med bresaola, rucola & parmesan
Foto: Martin Skredsvik

Ingredienser

  • 1 satspizzadeg
  • 1 satstomatsås
  • 4 påsarmozzarellaost- à 125 g
  • 150 gbresaola- i tunna skivor
  • 50 gparmesan- hyvlad
  • rucola
  • basilika- färsk
  • 3 mskolivolja

Till servering

  • evkörsbärstomater

Gör så här

  1. Bred ett jämt lager tomatsås över pizzorna och lägg över mozzarellaskivor. Grädda mitt i ugnen på 250 grader i 10–12 minuter.

  2. Ta ut pizzorna och toppa med bresaolaskivor, hyvlad parmesan, rucola och färska basilikablad.

  3. Avsluta med att ringla över lite fin olivolja. Gott är också att servera söta körsbärstomater till pizzan.

Vad tyckte du om receptet?

Här hittar du våra bästa recept på pizzadeg och tomatsås.

Recept från Mitt kök