Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pita med pulled oumph

Recept på pita med pulled oumph. Busenkel vardagsmiddag med pulled oumph. Bara att fräsa några minuter och servera med bröd och grönsaker. 

Pita med pulled oumph
Pita med pulled oumph
Pita med pulled oumph
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 2 påsaroumph- pulled, fryst (à 280 g)
  • 1 burkmajs- (300 g)
  • 1gul lök
  • 1romansallad
  • 4pitabröd
  • 2 dlcrème fraiche- lätt smaksatt, t ex paprika och chili
  • rapsolja

Gör så här

  1. Låt majsen rinna av. Skala och grovhacka löken. Fräs oumph, majs och lök i 2 msk olja ca 5 min.

  2. Grovstrimla salladen. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen.

  3. Servera oumphfräset i pitabröden tillsammans med sallad och crème fraiche.

Vad tyckte du om receptet?

Recept av Suzanne Ribbing