Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pistasch- och färskostfylld onsalaskinka

Färskostfyllningen kan blandas ihop i förväg. Fördela fyllningen i skinkskivorna strax före servering.

Pistasch- och färskostfylld onsalaskinkaPistasch- och färskostfylld onsalaskinkaPistasch- och färskostfylld onsalaskinka

Ingredienser

  • 250 gonsalaskinka- eller annan kallrökt, lufttorkad skinka (24 skivor)

Fyllning

  • 50 gpistaschnötter- (skalade)
  • 100 gfärskost- naturell
  • 1,5 dlcrème fraiche- lätt
  • 1 mskcitron- pressad
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Hacka nästan alla nötterna grovt, spara några hela till garnering. Blanda färskost, creme fraiche och citronsaft till en kräm.

  2. Blanda i nötterna. Smaka av med svartpeppar. Lägg ut skinkskivorna och lägg en klick ost ovanpå. Rulla ihop till strutar. Garnera med de hela nötterna.

Vad tyckte du om receptet?