Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fina små bitar av inlagd sill i en krämig basilikasås med parmesan och pinjenötter.
Mixa basilikabladen och olivolja med en stavmixer eller stöt basilikabladen i en mortel och blanda dem med olivolja.
Stöt pinjenötterna i en mortel. Blanda basilikablad, pinjenötter, lättcrème fraiche och parmesanost i en skål. Smaka av med salt.
Häll av vätskan från sillen och skölj hastigt. Skär i sneda smala bitar.
Blanda ner sillen i pinjenöts- och basilikaröran. Ställ den kallt tills det är dags att äta.
Garnera sillen med basilikablad, hyvlad parmesan och pinjenötter.
Recept från Mitt kök