Sangria med rosé och brandy passar utmärkt till matiga pinchos
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pinchos, den baskiska varianten av tapas, är vanlig i spanska barer. Kantareller och sardeller på dessa pinchos är en lyckad kombination!
Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten, ca 40 min. Skölj dem i kallt vatten och gnugga av skalet. Halvera betorna.
Ansa kantarellerna. Stek dem i olja 3–4 min, tills de fått fin färg. Krydda med salt.
Mixa färskosten med kapris. Bred den på baguetteskivorna.
Halvera sardellerna på längden. Lägg rödbetor, kantareller och sardeller på baguetteskivorna.
Sangria med rosé och brandy passar utmärkt till matiga pinchos