Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pinchos med manchego och tomatmarmelad

Pinchos med manchego och tomatmarmelad är så goda och så enkla att göra. Tomatmarmeladens sötma är ljuvlig till den salta osten.

Pinchos med manchego och tomatmarmelad
Pinchos med manchego och tomatmarmelad
Pinchos med manchego och tomatmarmelad
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 0,5baguette
  • 200 gmanchego
  • 1 dltomatmarmelad- se recept

Garnering

  • rosmarin

Gör så här

  1. Skär brödet i skivor. Rosta det i en stekpanna tills det fått lite färg. Låt svalna något.

  2. Skär osten i bitar och lägg på brödet. Toppa med tomatmarmelad och rosmarin.

Vad tyckte du om receptet?