Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera spetten som förrätt eller varmrätt med en skål basmatiris.
Kärna ur och dela varje frukt i åtta klyftor. Skär av den tjocka stjälken på sparrisen. Ringla olivolja över persikor och sparris.
Pensla pilgrimsmusslorna med olivolja, salta lite och ”dofta” över curry. Grilla allt i ugnen på grillvärme eller på utegrillen, tills grönsaker och pilgrimsmusslor fått gyllene färg. Passa noga, sparrisen får snabbt färg och pilgrimsmusslorna ska ha en mjuk kärna.
Varva allt på spett varvat med basilikablad. Droppa över lite olja och limesaft. Salta och peppra.
Recept från Mitt kök