Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pastasallad är en höjdare i picknick och buffésammanhang. Mättande, lättlagad och det är enkelt att variera smak efter årstid och humör. Här låter vi de pikanta chorizokorvarna ge smak och karaktär åt rätten.
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skölj den i kallt vatten och låt rinna av.
Koka sugar snaps enligt anvisning på paketet och kyl dem i kallt vatten. Låt rinna av.
Skiva korvarna fint och stek dem på ganska hög värme tills de fått en aning färg. Låt svalna.
Tärna osten. Strimla paprikan och skär löken i tunna skivor.
Blanda alla ingredienserna i en skål och ringla över olivolja. Salta och peppra efter smak.
Recept från Mitt kök