Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på picknicksallad. Lägga alla tunga och blöta ingredienser i botten så håller det sig fräscht längre.
Koka puylinserna enligt anvisning på förpackningen. Koka rödbetorna mjuka. Skala, skär i bitar.
Dressing: Vispa hastigt ihop alla ingredienser.
Kärna ur och finhacka äpplet. Tärna gurkan. Finhacka baconet, stek det knaprigt i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper.
Lägg linserna i botten på en stor burk med lock. Häll över dressingen. Tillsätt rödbetor, spenat, äpple, gurka, smulad gorgonzola, bacon och pumpakärnor. Sätt på locket och förvara svalt tills det är dags att äta. Servera med bröd.