Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Picklad rödlök - recept

Läckert till det mesta – kött, fisk, skaldjur, fågel och vegetariskt.

Picklad rödlök - recept
Picklad rödlök - recept
Picklad rödlök - recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 dlättiksprit
  • 1,5 dlströsocker
  • 3 dlvatten
  • 2rödlökar

Gör så här

  1. Vispa ihop ättika, socker och vatten i en kastrull och koka upp.

  2. Skala och skiva löken så tunt som möjligt gärna på en mandolin.

  3. Lägg i löken i den heta lagen och dra av från värmen, låt svalna.

  4. Lägg i en burk och sätt på locket. Förvara i kylen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök