Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Picklad melon

En god och härlig färgklick på grilltallriken!

Picklad melonPicklad melonPicklad melon
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 2 dlättiksprit
  • 3 dlströsocker
  • 6 dlvatten
  • 1silverlök
  • 0,25cantaloupe
  • 0,25ogenmelon
  • 0,25vattenmelon
  • 1chili- färsk, röd
  • 2 tsksenapsfrö
  • 3lagerblad

Gör så här

  1. Vispa ihop ättika, socker och vatten i en skål.

  2. Skala och skiva löken fint. Skala och skär melonerna i kuber, cirka 2–3 centimeter. Skiva chilin.

  3. Varva melonbitarna med lök, chili och senapsfrön i en stor burk. Lägg i lagerblad och häll på lagen. Sätt på locket och låt dra i minst ett par timmar. Förvara i kylen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök