Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Picklad rödlök lök - enkelt recept

Picklad, eller inlagd, lök är fantastiskt gott! Det är ett härligt och gott tillbehör som faktiskt passar till det mesta. Det här är ett recept på helt vanlig 1-2-3-lag. Kanske det lättaste sättet.

Picklad rödlök lök - enkelt recept
Picklad rödlök lök - enkelt recept
Picklad rödlök lök - enkelt recept

Ingredienser

  • 2rödlökar
  • 1 dlättiksprit- (12 %)
  • 2 dlströsocker
  • 3 dlvatten

Gör så här

  1.  

    Media laddas
  2. Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Du kan även koka upp lagen för att sockret ska smälta lite snabbare. Låt den då svalna en stund innan den används.

  3. Skala och skiva löken tunt och lägg den i lagen.

  4. Låt stå i kylen i ca 1 tim. Klart!

Vad tyckte du om receptet?