Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Piadina med kronärtskockskräm och tomater

Piadina är ett italienskt bröd som är bakat med olivolja. Bröden är här fyllda med kronärtskockskräm och skivade tomater och steks sedan snabbt i stekpannan.

Piadina med kronärtskockskräm och tomater
Piadina med kronärtskockskräm och tomater
Piadina med kronärtskockskräm och tomater
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 1 förppiadina*
  • 2 burkarkronärtskockscrème- (à 130 g)
  • 200 gtomater- i olika färger
  • 2 mskolivolja
  • 50 gsaltrostade mandlar
  • rucola

Gör så här

  1. Fördela krämen på bröden. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på krämen. Vik ihop bröden. Stek piadinan i olja ca 1 minut på varje sida.

  2. Skär piadinan i snibbar. Strimla och strö mandeln över tillsammans med några blad rucola. 

Gör så här

    Vad tyckte du om receptet?