Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Piadina med kronärskockspesto

Supergott och enkelt tilltugg med italienska smaker! Piadina är lite mer matiga och frasiga än tortillabröd men går att ersätta med dessa.

Piadina med kronärskockspesto
Piadina med kronärskockspesto
Piadina med kronärskockspesto
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 2piadina*- Zeta (à 90 g) eller tortillabröd
  • 3 mskkronärtskockspesto- eller basilikapesto
  • 125 gmozzarellaost
  • 2 krmflingsalt
  • 1 krmchiliflakes
  • 30 gparmesanost
  • 1 mskolivolja
  • 20 grucola

Gör så här

  1. Bred pesto på bröden. Skär mozzarellan i skivor och fördela över ena halvan av bröden. Strö över flingsalt och chiliflakes. Finriv parmesanosten och strö över bröden.

  2. Lägg brödet med fyllningen uppåt i en panna med olja. Låt steka på medelvärme tills osten börjar smälta och undersidan börjar få fin färg. Strö över rucola. Vik den tomma ”halvan” över och tryck ihop lätt. Stek vidare ca 1 minut. Ta upp och skär i bitar. 

Vad tyckte du om receptet?