Recept på den härliga pistaschkrämen hittar du här:
Läs också:
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka dessa fluffiga minibakverk som är fyllda med pistaschkräm, hallon och pistaschfärskostsmousse.
Sätt ugnen på 220°. Koka upp vatten, mjölk, smör, socker och salt i en kastrull. Tillsätt mjölet och vispa kraftigt tills degen släpper kastrullens kanter. Ta kastrullen åt sidan och låt svalna i ca 5 min.
Blanda ner äggen i smeten, ett i taget, och rör kraftigt mellan.
Lägg smeten i en spritspåse.
Spritsa ut små bollar, ca 3 cm i diameter, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min tills de är genomgräddade och har fått fin färg. Öppna inte ugnsluckan under gräddningen. Låt kallna på galler.
Färskostsmousse: Vispa grädde och färskost krämigt. Blanda i florsocker och pistaschkräm.
Skär av toppen på 10 petit-chouer och fyll med pistaschkräm, sylt och färskostsmousse. Toppa med hackade pistaschnötter. Lägg på locket och pudra över florsocker.
Recept på den härliga pistaschkrämen hittar du här:
Läs också: