Läckra musslor i fiskbuljong, vispgrädde och persilja. Gott att äta med vitlöksbröd bakat på LCHF-vis, se recept här.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läckra musslor i fiskbuljong, vispgrädde och persilja. Gott att äta med vitlöksbröd bakat på LCHF-vis, se recept här.
Skölj och ansa musslorna, ta bort de som är trasiga och öppna.
Hacka löken och vitlöken fint. Fräs löken och vitlöken i smör i en stor kastrull eller gryta.
Häll på fiskbuljongen. Koka upp och lägg i musslorna. Sätt på ett lock och koka ett par minuter tills musslorna öppnat sig.
Sila av och koka ner vätskan i cirka 5 minuter.
Vispa i grädden. Rör i persiljan och peston och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp musslor och sås i skålar och garnera med basilika och persilja.
Läckra musslor i fiskbuljong, vispgrädde och persilja. Gott att äta med vitlöksbröd bakat på LCHF-vis, se recept här.
Recept från Mitt kök