Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 32g
Protein: 34g
Kolhydrater: 47g
Pestokyckling med grönsaker, gnocchi och sky är smakrikt och med vackra färger! Kycklingsteak är urbenad kycklingklubba med skinn, vilket resulterar i ett mycket saftigt kött.
Sätt ugnen på 225°. Skär zucchinin i skivor. Halvera tomaterna. Lägg grönsakerna på en plåt och blanda med 1 msk olja, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
Bryn kycklingen runtom i 1/2 msk olja i en het stekpanna. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Lägg kycklingen på plåten. Bred 2 msk pesto på kycklingen. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min tills kycklingen är genomstekt, 70° innertemperatur.
Häll 2 dl vatten i stekpannan och låt koka upp. Vispa i 2 msk pesto, buljongtärning och 1 msk vinäger.
Tillaga gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Häll av i sil och skölj dem lätt i vatten.
Fördela gnocchin på ett stort fat. Toppa med de rostade grönsakerna och kycklingen. Häll över skyn och servera.
Läs också: