Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på fyllda paprikor. En klassiker med nytt, vegetariskt innehåll. I stället för köttfärs blandas riset med pesto, chèvre, oliver och kikärter.
Sätt ugnen på 225°. Koka riset med 1/2 tsk salt enligt anvisning på förpackningen.
Halvera paprikorna och ta bort kärnorna, låt gärna stjälkarna sitta kvar. Lägg dem i en ugnssäker form med kupiga sidan nedåt, pensla med oljan. Strö över 1/2 tsk salt. Baka mitt i ugnen ca 15 min.
Skölj kikärterna i ett durkslag. Skiva salladslöken. Skär bort kanterna på osten och smula den. Blanda allt med ris och pesto och fördela i paprikorna. Servera genast.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️