Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 48g
Kolhydrater: 34g
Recept på peruansk kycklingsallad med korianderdressing. Quinoa måste sköljas i ljummet vatten före tillagning för att eventuella bitterämnen ska försvinna.
Skölj quinoan noga i ljummet vatten. Koka quinoan i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Spola av den hastigt i kallt vatten och låt rinna av. Lägg upp på ett serveringsfat.
Dressing: Mixa koriandern med senap, 1 msk olja, 2 msk vatten, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär köttet i mindre bitar.
Halvera och kärna ur avokadorna, skär i mindre bitar. Tina majsen enligt anvisning på förpackningen. Ansa och strimla salladslöken.
Toppa quinoan med kyckling, avokado, majs och salladslök. Ringla över hälften av dressingen och servera med resterande dressing.