Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett täcke av persilja och pankoströbröd gör att gösfiléerna behåller sin saftighet när de bakas i ugnen
Torka av fisken och skär den i portionsbitar. Salta och peppra. Lägg fisken i en smord ugnsform.
Mixa samman panko, persilja och salladslök till en smulig massa. Tillsätt smält smör och fördela blandningen ovanpå fisken i ett jämnt lager.
Ugnsbaka fisken i mitten av ugnen, 200 grader, 10-15 minuter.
Koka upp fiskbuljongen, tillsätt skyn från ugnsformen och koka ihop skyn.
Servera fisken med sky, klyftor av kokt rödbeta, kapris, dill och kokt potatis.
Recept från Mitt kök