Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Persikor med gorgonzola och nöthonung

Rätten är även god med färska fikon. Beräkna ett fikon per person.

Persikor med gorgonzola och nöthonung
Persikor med gorgonzola och nöthonung
Persikor med gorgonzola och nöthonung
Persikor med gorgonzola och nöthonung Foto: Skovdal & Skovdal

Persikor med gorgonzola och nöthonung

  • 2persikor- eller nektariner, mogna
  • 25 ghasselnötter
  • 3 mskhonung- flytande
  • 50 ggorgonzola

Garnering

  • pekannötter- eller valnötter
  • mynta

Gör så här

  1. Hacka nötterna och blanda med honungen. Halvera och kärna ur persikorna.

  2. Fyll persikorna med ost och klicka över nöthonungen. Lägg på nötter. Garnera med mynta.

Vad tyckte du om receptet?