Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Persikopaj med kokostäcke

Persikopaj med kokostäcke
Persikopaj med kokostäcke
Persikopaj med kokostäcke
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 4persikor
  • 1 dlvetemjöl
  • 0,5 dlströsocker
  • 1 dlkokosflingor
  • 1 tskvaniljsocker
  • 75 gsmör- kylskåpskallt

Dekoration

  • mynta

Servera med

  • 2 dlgrädde- lättvispad
  • 2 mskpersikolikör

Gör så här

  1. Dela, kärna ur och skär persikorna i tunna klyftor och fördela i fyra smorda portionsformar.

  2. Blanda vetemjöl, strösocker, kokosflingor och vaniljsocker. Strö det över frukten.

  3. Skiva det kalla smöret med osthyvel och lägg det ovanpå frukten och mjölblandningen.

  4. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 25 minuter, tills pajerna fått gyllenbrun färg och knäckig yta. Dekorera med mynta. Servera med lättvispad grädde smaksatt med persikolikör.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök