Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Persiko- och halloncoupe

Persikor, glass, havrekakor och gräddyoghurt varvas med hallon. Mumsa meddetsamma!

Persiko- och halloncoupe
Persiko- och halloncoupe
Persiko- och halloncoupe
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 1 dlvispgrädde
  • 1 dlyoghurt- turkisk
  • 1 burkpersikor- inlagda (400 g)
  • 3 dlhallon- färska
  • 4 dlvaniljglass
  • 8havrekakor

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig och blanda med yoghurt.

  2. Häll av persiko­spadet och skär pe­rsikorna i mindre bitar.

  3. Varva persikor, hallon, glass, gräddblandning och krossade havrekakor i skålar eller coupeglas.

Vad tyckte du om receptet?