Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pepparrotssill

Frisk äppelsmak, kryddig ­pepparrot och krasse kryddar sillen.

PepparrotssillPepparrotssillPepparrotssill

Ingredienser

  • 1 förp5-minuterssill- (420 g)
  • 0,5äpple
  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 0,5 dlmajonnäs
  • 0,5 dlpepparrot- riven
  • 1 krmsalt
  • 0,5 krmsvartpeppar- nymald
  • 0,5 asksmörgåskrasse

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Kärna ur äpplet och skär det i små tärningar.

  2. Rör ihop crème fraiche, majonnäs och pepparrot. Krydda med salt och peppar.Vänd ner sill och äpple. Klipp i smörgåskrassen, spara lite till garnering, och ställ sillen i kylen ca 5 timmar.

  3. Garnera sillen med resterande smörgåskrasse och servera.

Vad tyckte du om receptet?

JULERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.