Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pepparrotssill med färsk dill

Smaka av sillsåsen med peppar­roten till önskad styrka och smak.

Pepparrotssill med färsk dill
Pepparrotssill med färsk dill
Pepparrotssill med färsk dill
Foto: Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 2 dlsmetana
  • 1 dlmajonnäs
  • 1 mskcitronsaft- färskpressad
  • vitpeppar- nymalen
  • 56filéer- av 5-minuterssill
  • 12 mskpepparrot- färskriven eller på burk

Till garnering

  • 1 mskdill- finhackad, färsk

Gör så här

  1. Blanda crème fraiche och majonnäs. Smaka av med citronsaft och peppar. Vänd ner sillen.

  2. Låt stå övertäckt och kallt 3-4 timmar, gärna över natten.

  3. Lägg i en burk eller skål. Toppa med hackad dill.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök