Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pepparrotssill med äpple

Pepparrotssill med äpple
Pepparrotssill med äpple
Pepparrotssill med äpple
Foto: Thomas Carlén

Ingredienser

  • 1 förp5-minuterssill- 3 filéer
  • 2 dlgräddfil
  • 1 dlmajonnäs
  • 2 mskpepparrot- riven
  • 4salladslökar
  • 0,5 tsksalt
  • 2 tskströsocker
  • 1 krmvitpeppar- från kvarn
  • 0,5 dlbladpersilja
  • 1rött äpple

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Skär i smala bitar. Blanda g­räddfil, majonnäs, pepparrot, skivad ­salladslök, salt, socker, ­vitpeppar och hackad bladpersilja till en ­marinad.

  2. Varva marinad och sill i en burk. Se till att sillen blir täckt med ­marinad. Sätt på lock. Låt stå i kylen minst 1 dygn.

  3. Dela, kärna ur och tärna ­äpplet. Blanda ner äppeltärningar strax innan serveringen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök