Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Pepparrotsröra med rågchips och primörer

Pepparrotsröra med rågchips och primörer är gott till drinken. Små späda sparrisar är krispiga och går utmärkt att äta råa. Dippa dem i den pepparrotsstarka oströran. 

Pepparrotsröra med rågchips och primörerPepparrotsröra med rågchips och primörerPepparrotsröra med rågchips och primörer
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 3ägg
  • 1 dlvästerbottensost- färdigriven
  • 1,5 dlcrème fraiche- lätt
  • 3 mskpepparrot- färskriven
  • 1,5 tskflingsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Garnering

  • 1 krukadragon

Tillbehör

  • 250 gsparris- grön, gärna små späda
  • 125 grädisor
  • 1 påserågbrödssnacks- med havssalt, t ex Ica (130 g)

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen. Kyl ner i kallt vatten och skala dem. Groriv dem på rivjärn och lägg i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop.

  2.  Garnera med dragon. Servera som dipp med tillbehören.

Vad tyckte du om receptet?