Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Blanda ner den klargravade strömmingen i en krämig pepparrotssås. Lägg på hackade ägg och toppa med finriven pepparrot och hackad dill.
Klargravad strömming: Blanda vatten, ättiksprit och salt ordentligt.
Lägg strömmingen i lagen. Förvara i kylen över natten. Vänd runt strömmingen i lagen en gång emellan så att lagen och strömmingen blandas ordentligt.
Pepparrotssås: Blanda alla ingredienser.
Pepparrotsgravad strömming: Sila av strömmingen från saltlagen och låt strömmingen rinna av ordentligt i silen.
Blanda strömmingen med pepparrotssåsen. Lägg upp strömmingen i en skål.
Hacka äggen och lägg på.
Toppa med riven pepparrot och dill.
Recept från Mitt kök