Recept: Charlotte Jenkinson och Cecilia Lundin
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pepparrots-tzatziki. Som en tzatziki fast utan vitlök och med rödlök och pepparrot.
Häll yoghurten i ett kaffefilter i en sil och låt den rinna av ca 20 min.
Skala gurkan. Grovriv den och lägg det rivna i ett durkslag att rinna av ca 15 min. Pressa ur gurkan lätt.
Skala och finhacka löken. Lägg den i kallt vatten ca 15 min.
Blanda yoghurt, gurka och pepparrot. Häll bort vattnet från löken. Blanda ner löken i såsen och krydda med salt. Låt stå i kylen fram till servering.
Recept: Charlotte Jenkinson och Cecilia Lundin