Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pepparkakstrifle med kolasås. Dessa juliga små efterrätter passar perfekt på buffén och går bra att förbereda och lägga ihop innan gästerna kommer. Kan det bli enklare?
Lingonkompott: Lägg lingonen i en kastrull. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften. Blanda ner citronskal, citronsaft och socker i kastrullen. Koka upp och låt sjuda i 3–4 min. Låt kallna.
Mascarponekräm: Vispa mascarpone, grädde, florsocker och vaniljpulver fluffigt.
Krossa pepparkakorna. Varva kräm, pepparkakor, kolasås och lingonkompott i små portionsglas. Servera direkt.