Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på pepparkaksmüsli som är lagom sött när man kombinerar med söt frukt, men smaka gärna av med kokossockret själv.
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser, utom kokossockret, i en stor bunke. Fördela blandningen på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta mitt i ugnen ca 25 min. Rör om några gånger under tiden. Låt müslin kallna på plåten. Vänd i kokossocker.
Servera müslin med yoghurt, små äppeltärningar och granatäppelkärnor.
* Kokossocker kommer från kokospalmens blomma. Dess nektar omvandlas under upphettning till socker. Finns i välsorterade livsmedelsbutiker, bland annat här.