Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
I stället för pepparkakor kan du baka de här snabba pepparkaksmuffinsen.
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna. Vispa farinsocker och ägg fluffigt med elvisp. Tillsätt smöret, lite i taget, under vispning. Blanda i filmjölken. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner dem i smeten.
Fördela smeten i muffinsformar av papper ställda i en muffinsplåt.
Grädda mitt i ugnen i ca 15 min. Låt kallna på galler.
Frosting: Vispa färskost, smör och florsocker smidigt med elvisp. Toppa muffinsen med frostingen.
Strö frysta lingon på muffinsen vid servering och garnera eventuellt med små pepparkakor och lingonblad.
Läs också: