Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Använd gärna en muffinsplåt till dina cupcakes så håller formen när du gräddar dem.
Muffins: Blanda alla torra ingredienser i en skål. Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt filmjölk, ägg och sirap och vispa till en jämn smet. Tillsätt sedan det smälta smöret.
Häll smeten i muffinsformar, fyll max tre fjärdedelar av formarna. Grädda i mitten av ugnen i cirka 175-200 grader i cirka 15-18 minuter, beroende på storleken på dina formar. Prova med en sticka att de är klara. Låt svalna helt.
Frosting: Häll smöret i en skål och vispa tills det blir ljust och fluffigt. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa ihop till en len kräm.
Spritsa frostingen på cupcakesen och dekorera efter eget önskemål.
Tips! Du kan enkelt stansa ut eller forma egna fina dekorationer i sockerpasta för att pryda dina cupcakes.
Recept från Mitt kök