Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättbakad och fantastiskt god är denna cheesecake som inte behöver bakas i ugn.
Smält smöret. Krossa eller mixa digestivekex och pepparkakor till fina smulor och blanda med smöret. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant (22-24 cm).
Blötlägg gelatinet. Blanda kesella med apelsinskal och socker. Vispa grädden.
Krama ur gelatinet och smält försiktigt på svag värme med 1/4 av kesellablandningen. Vispa ner gelatinblandningen i resten av kesellan.
Rör med lätt hand ner grädden i kesellablandningen och häll i formen. Låt stelna i kyl. Dekorera med valfria frukter.
Recept från Mitt kök